Ontdek Kroatië

Ontdek Kroatië
eilandhoppen Kroatië

dinsdag 4 maart 2014

Hotspot Zagreb


Ik geloof dat een van de beste manieren om een ​​nieuwe stad te ontdekken, is via de " Live Like a Local" ervaring. Geniet als lokale bewoner van Zagreb van al het moois wat deze stad te bieden heeft. Als je een terugkerende gast bent of  een nieuwe bezoeker aan deze bijzondere de stad, vind ik het belangrijk dat je je comfortabel en welkom voelt. Ik heb weer wat nieuws ontdekt! Een fantastisch verblijf voor een stedentrip, of een bezoek van een paar dagen tijdens jouw autorondreis of flydrive. De originele, Zagrebse, stadsappartementen met klassieke hoge plafonds, karakteristieke deuren en houten vloeren zijn gelegen op de begane grond in een rustige straat in het centrum van de stad. Dicht bij het centraal station, het belangrijkste plein ( Trg Ban Jelacic ), verschillende culturele bezienswaardigheden, restaurants en winkels .
Het is de ultieme " Live Like a Local " ervaring voor  bijv. een kleine groep vrienden, koppels, en gezinnen met (kleine) kinderen. Een studio en een appartement  staan tot je beschikking volledig uitgerust en smaakvol ingericht.

De boodschappenmand staat klaar om tijdens jouw verblijf gemakkelijk boodschappen te doen bij de supermarkt om de hoek of op de lokale markt in de stad die elke dag geopend is. Je kunt desgewenst zo je eigen eten bereiden in de volledig uitgeruste keuken. Hou je niet van koken tijdens je vakantie? In de buurt tref je voldoende restaurants aan waar je kunt genieten van lokale of internationale gerechten.

Zagreb is echt een geweldige stad om te voet te verkennen en de ligging van mijn nieuwe ontdekte vakantieadresje voor jou is erg gunstig en de loopafstanden tot de meeste bezienswaardigheden en winkels zijn kort. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld en op verschillende punten in de stad kun je zelfs fietsen huren!

Voor meer info: Puur Kroatië






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.