Ontdek Kroatië

Ontdek Kroatië
eilandhoppen Kroatië

vrijdag 28 februari 2014

Kleine Accommodaties

Kleine familiehotels maken deel uit van een nieuw gezicht van het Kroatische toerisme. Met de kleine familiehotels wordt een nieuwe bladzijde van het Kroatische toerisme omgeslagen. De belangrijkste reden is natuurlijk dat een gast zich het beste voelt in een intieme en directe familiesfeer. In een omgeving dus die zijn individualiteit in acht neemt, die zijn persoonlijke wensen en voorkeuren respecteert, en die weet wat nodig is opdat iedereen zich als individu geaccepteerd, gerespecteerd en tevreden voelt.
De warmte van een persoonlijke aanpak is onvervangbaar en juist de kleine familiehotels zijn de tak van het Kroatische toeristische aanbod dat dat het beste herkent.



Om jou in contact te brengen met het beste dat Kroatië te bieden heeft, sluit elk van de in ons programma gepresenteerde familiehotels direct aan bij de specifieke kenmerken van de regio waarin het zich bevindt.
Elk hotel vertelt zijn eigen, unieke verhaal in de hoop jou kennis te laten maken met autochtone en authentieke lokale waarden. Dat kan op veel manieren: architectuur die de invloeden van het klimaat weerspiegelt, een onderscheidende inrichting van het interieur, geuren en smaken uit de lokale keuken, een wijnkaart typisch voor een bepaald gebied, excursies naar unieke landschappen, sport- en recreatieactiviteiten waarvoor bepaalde locaties in Kroatië als het ware geschapen zijn. Tijdens ontmoetingen met de lokale bevolking en in een gesprek met de hoteleigenaar kun je de couleur locale ervaren. Met andere woorden, in elk van deze hotels kun je de essentie van de directe omgeving voelen.
Misschien is dát juist de rode draad die alle in de in ons programma gepresenteerde hotels met elkaar verbindt, terwijl ze toch ook heel verschillend zijn. Kiezen voor iets anders, iets specifieks en gericht op jouw eigen individu, dat is wat we graag zouden willen dat je in gedachten hebt terwijl je in het programma van Puur Kroatië kijkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.