Ontdek Kroatië

Ontdek Kroatië
eilandhoppen Kroatië

vrijdag 28 februari 2014

wat één van onze klanten schreef, korte reisimpressie

Exclusief en authentiek Kroatië "Een zandpaadje kronkelt tussen bremstruiken en olijfbomen omhoog. Geen mens te zien, zelfs geen verdwaalde toerist. Als de motor van de auto tot zwijgen is gebracht, hoor je hier alleen nog het gezang van de krekels. Voor ons is het altijd een drama om tussen het aanbod van grote touroperators dat ene kleine hotelletje of appartement te vinden waar het nog kleinschalig is, karakteristiek en betaalbaar. Vorig jaar ontmoette wij op de vakantiebeurs Puur Kroatië, een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in Kroatië. En ja hoor,
je komt ze tegen, kleine pensionnetjes of een knus appartementje waar je nog wordt verwelkomd door de eigenaar met een lokaal drankje en waar je slaapt in romantische kamers met handgemaakte sprei. Waar het brood vers in oude houten ovens door de eigenaar zelf wordt gebakken en waar je je begeeft in een ongelofelijk mooie natuur.
Het maatwerk wat zij aanbieden bij ons in de vorm van een autorondreis zijn allen even interessant en mooi qua programma. We hebben er nu 2 gedaan, beide even indrukwekkend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.