Ontdek Kroatië

Ontdek Kroatië
eilandhoppen Kroatië

woensdag 31 oktober 2012

Zon, avontuurlijk & actief de winnende formule

Zon, zee en strand zijn al decennia lang dé traditionele ingrediënten voor vakantie. Maar interesses, behoeften en omstandigheden veranderen. Steeds meer mensen willen écht wat beleven. Zon, avontuurlijk & actief lijkt de nieuwe winnende formule te worden. Kroatië sluit haar toeristenseizoen dan ook mooi af. Vele (nieuwe) gasten mochten wij dit jaar verwelkomen en 2013 laat nu al zien dat wéér meer mensen het land van duizend eilanden, een wonderbaarlijke natuur, en een rijk cultureel erfgoed zullen gaan bezoeken.


Niemand zit te wachten op meer van hetzelfde. Nieuwe keuzemogelijkheden scheppen, andere vakantieconcepten dus, die inspelen op de veranderende wensen en nieuwe doelgroepen. Dat is waar ik sterk in wil zijn.

Een bestemming als Kroatië heeft veel te bieden. Het land wordt dan ook steeds meer ontdekt als’ the place to have a great holiday’. Het land is zeer goed bereikbaar, zowel per auto als per vliegtuig, heeft een perfecte infrastructuur en heeft zeer veel te bieden. Zowel aan de kust als ook in het schitterende binnenland.

De vele voorboekingen voor 2013 die wij inmiddels hebben mogen ontvangen, heeft ons doen besluiten het programma voor komend jaar eerder te presenteren. Met de lancering van onze nieuwe website is het complete programma voor 2013  nu al via www.kroatie-exclusief.nl  boekbaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.